| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
krazykat |
#1301 | |||
|
U svakom slucaju, sad svakako moram do Amsterdama za bozicne ferije.
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
#1302 | |||
krazykat wrote: |
||||
|
|
||||
krazykat |
#1303 | |||
|
Ama sto bi s tim?
Mene uvijek zabavljala mehanika psihe, metafizika cijevi ; isto kako nekoga zabavlja kako rade motori... ili kako funkcionira jezik. Sretan covjek koji nade profesiju koja zadovoljava Id, Ego i Superego. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
#1304 | |||
krazykat wrote: |
||||
|
|
||||
krazykat |
#1305 | |||
|
uh, slikar, ma che tormento! Nikad za nikad. Jazz pianisti izgledaju manje stressich nego trube i saxofoni. Superego po definiciji ne moze biti zadovoljan obavljenim poslom - i Michelangela je mucio - ali bar moze odobriti izbor profesije. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
#1306 | |||
|
madame, imam dvoje prijatelja slikara. nisu tormentirani gledeusvezi njihove umjetnosti, vec cesce gledeusvezi komercijale and marketinga. ali to je kao i kod vecine drugih ljudi, mislim. i da, evo, danas je petak 4:45 p.m., superego mi je dao dva plus za ovaj tjedan, ego solidnu cetvorku, a id peticu, jos jutros, i otisao u grad na rucak i da pogleda dva filma iz nove produkcije. da mi je znati koja mi je stvarna ocjena. bar jednom. d.
|
||||
|
|
||||
egenus |
#1307 | |||
krazykat wrote:A klarinetisti?
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#1308 | |||
|
Opet nova mogucnost profesije?
Dobar izbor je kad znas da it fits perfectly. Nigdje ne žulja. |
||||
|
|
||||
rompepe |
#1309 | |||
krazykat wrote:javi se ako stvarno odlucis.
if i am not me, who the hell am i?
|
||||
|
|
||||
egenus |
#1310 | |||
krazykat wrote: Da, to je ona umjetnost Što više razmišljam, to manje vidim rješenje
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#1311 | |||
|
Imala sam prijatelja advokata koji je govorio 'hvala bogu, nemam nikakav talenat, jer sad bi se tu mucio da nesto napravim!"
|
||||
|
|
||||
egenus |
#1312 | |||
krazykat wrote: Pravi kapitalistički duh
Nije da sam sad rasturao čim sam dobio klarinet; baš suprotno, svi digli ruke od mene u početku I onda nakon godinu i nešto, bum!
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#1313 | |||
egenus wrote:ma ke, nas "turcin", pio kafe ispred Gradske u Dubrovniku i igrao rulet kad hotel Imperijal jos nije bio Hilton... dobra stara vremena!
Ma zasto si kompliciras zivot, radi sve ! maksimum! |
||||
|
|
||||
cb 022 |
#1314 | |||
krazykat wrote: Ne znam kako drugi shvaćaju, ali ljudskom smislu ja ovo shvaćam kao najveću moguću pohvalu. Umijeće zavođenja (u širem smislu) je ekstrakt vitalne snage i vrijednosti. Dok možemo zavoditi dotle i plovimo. Kad prestanemo zavoditi život, kad rezigniramo, polako tonemo, kao ruzinavi brod. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#1315 | |||
|
Kome govoris!
edit : samo dodajem da sam htjela jedne godine predloziti predavanje pod naslovom O zavodenju...
Last Edited By: krazykat 21/11/2009 22:25.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||