kad sam dosla ovdje ispocetka sam se uvijek cudila kad bi me pitali: sto ces raditi za vikend? mislim... sto bih radila vikendom?!
lole, ajd dangubi vecer s nama, zgubidanu jedan!
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
fraufree |
#181 | |||
|
u njemackoj postoji izraz "freizeitstress". takvo sto samo zapadnjaci mogu izmisliti ...
kad sam dosla ovdje ispocetka sam se uvijek cudila kad bi me pitali: sto ces raditi za vikend? mislim... sto bih radila vikendom?! lole, ajd dangubi vecer s nama, zgubidanu jedan! gut, besser, am trollsten. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#182 | |||
|
Ja nemam takav cvrst karakter, kako rece Lole, stressana sam narocito nedjeljom. Nedjeljom me muci samo moj superego, a to je najgori kapo koji se moze
zamisliti. Superego zahtijeva, a ego gluvari ; onda superego bijesni, a ego pokusava da se izvuce... porca miseria!
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#183 | |||
|
Kroz tjedan nemam dosta vremena ni energije za sve što bih htio raditi, a kad dođe nedjelja puštam vrijeme da mi curi niz prste. Krazy primaš li me na kauč,
makar virtualno?
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#184 | |||
|
cb, zezas? ja se upravo zalim na isti simptom. Cijelu sedmicu mislim to i to cu u nedjelju, pa sam mirna ; a uvece nista ne napravih i u ponedeljak sve gore.
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#185 | |||
|
Ja ni kosu nisam sredio.
Ok, priznajem. Ovo mi je bilo bezveze. Problem korištenja vremena nedjeljom osobno doživljavam kao dublji psihološki problem a ne samo kao lijenost. Nejasno slutim da je riječ o reakciji na ukupni tempo i organizaciju života.Volio bi izoštriti shvaćanje toga ali mi ne uspijeva.
Last Edited By: cb 022 01/03/2009 21:56.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
#186 | |||
|
nedjelja, 1. mart, 2009.:
8:30 ustao 8:31 dao garibaldiju da jede 8:32-8:42 osobna higijena itsl 8:43-11:30 caj, dorucak, novine (groza od vijesti i komentara. skoro da je najpozitivniji dogadjaj kad se negdje srusi avion), pisanje racuna (blagi terapeutski ucinak), telefon (dobro sam, mama. nista ne radim. i ona je dobro. jos spava. aha, pozdravit cu. pozdravi tatu) 11:30-2:00 the quiet man (uskoro je st. patrick's day, pocinju irski filmovi na tv-u; veliki terapeutski ucinak), gledao na preskok. 2:15-do sada - inter-roma (trenutno 3:3) prehladno za bicikl, pretmurno za hodanje, prelijen(o) za bazen (treba prevaliti tu razdaljinu od 50 metara). hm, mozda ne bi bio los jedan viski umjesto bazena. ocekuje se oko 20-30 cm snijega veceras. nista ljepse nego, iscekujuci snijeg, popiti viski. ima jos dana ispred mene, a veceras, clint eastwoodov dvd white hunter, black heart. da me clint ne bi poprijeko gledao mozda ipak odem na taj vrazji bazen (clint jako polaze na tjelesnu spremu). d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#187 | |||
|
Hvala na pomoci, kako kazu na pdf-u Psihologija na Debelom Forumu.
Mislit cu sutra. Na kraju, sutra je drugi dan. Ci pensero domani. Doppo tutto, domani è un altro giorno. (Scarlett, Skarlet, Rossella O'Hara) |
||||
|
|
||||
Dari6 |
#188 | |||
krazykat wrote: ma nista. nedjelja je mila majka. javi se ti sutra, kad pocne monday blues. a tek utorak! najuzasniji dan u tjednu. apsolutno nepotrebam. utorak bi trebalo ukinuti, a njegovig 24 sata ravnopravno rasporediti na petak popodne i subotu ujutro. d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#189 | |||
|
Subota ujutro je divna : obecanje
Ali vjerujem da pretjerujes za ponedeljak. Ponedeljak, to je : na mjesta-pozor-sad! Moze biti uzbudljivo! Idem pogledati Bergmanov Saraband - ne vjerujem da bi nekoga interesirao moj komentar.
Last Edited By: krazykat 01/03/2009 23:21.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
Jane |
#190 | |||
|
ja bila sinoć u motovunu na biski
|
||||
|
|
||||
go2s |
#191 | |||
|
krivi si link dohvatila
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#192 | |||
|
Divan kamen.
Sledeca nedjelja je Dan zena. Moram ga aktivno proslaviti. |
||||
|
|
||||
Jane |
#193 | |||
|
s obzirom da je klafraonica u pitanju, nisam htjela postaviti prevelike slike (ustvari htjela sam onakve manje, pa da se uvećaju kad se na njih klikne, tu mi
je pošlo nešto krivo
htjela sam se pohvaliti kako sam za vikend gledala ovakve divote. mislim da su u stanju svakom podignuti raspoloženje
|
||||
|
|
||||
Jane |
#194 | |||
|
ta zvjezdarnica već dugo izvana otprilike tako izgleda, nije bilo para za ono iznutra. čula sam da su dobili teleskop i da će napokon biti montiran kad se
potpuno slegne prašina od završnih radova
ono što me rastužilo, to je da je sponzor vip, a ne država (nisu to neke pare za državu) kaže mi klinac da u njihovoj školi ukidaju financije za robotiku. to je izvannastavna aktivnost, ne izvanškolska, i klinci nisu plaćali pohađanje robotike njihov profesor je to vodio bez honorara. dobivali su nešto novaca samo za potrošni materijal, sve skupa simbolično. sad se simbolično pokazuje neka se slikaju |
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#195 | |||
Jane wrote:Da, teleskop je njima poklonila talijanska znanstvenica iz Trsta, Margarita Hak. Za izgradnju zvjezdarnice Istarska županija uložila je gotovo 2 milijuna kuna, država 700.000, a Višnjan je dao teren.
cudovište sa
tri glave i stotinu jezika
|
||||
|
|
||||
Jane |
#196 | |||
|
nadam se da vip nije platio samo postavljanje ploče: sponzor vip
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#197 | |||
Jane wrote:Aha, to je opci trend, simbolicno je démodé
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#198 | |||
|
Nocna skitnja kroz google (nocu se skicemo gdje i kako mozemo
): Modra lasta
Prominent contributorsAmong the many children's contributions published over the years, some were made by people who later became prominent figures in Croatian society, such as:
edit : Sto, niko nije pisao u Modroj lasti? E propustili ste nesto. Ja vise nikad u zivotu nisam bila tako ponosna kao kad bi mi stampali pjesmice u Modroj lasti.
Last Edited By: krazykat 08/03/2009 09:26.
Edited 3 times.
|
||||
|
|
||||
go2s |
#199 | |||
|
mojoj mami su objavljivali priče |
||||
|
|
||||
krazykat |
#200 | |||
|
Eto vidis, sve fina celjad!
To je bila vrhunska revija, nego sto! nisam drugdje vidjela nesto tako kvalitetno za djecu - ne znam kako sad izgleda. |
||||
|
|
||||