krazykat wrote:Zato je i dobila oznaku "izvorno hrvatsko": link.
Eto vidis, sve fina celjad!![]()
To je bila vrhunska revija, nego sto! nisam drugdje vidjela nesto tako kvalitetno za djecu - ne znam kako sad izgleda.
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Didi |
#201 | |||
krazykat wrote:Zato je i dobila oznaku "izvorno hrvatsko": link.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#202 | |||
|
mali odmor
Htjela sam pogledati statistike sympa ; neki dodu, otvore stranicu i odmah nestanu, pa me zainteresiralo sto su trazili i pogledala sam na otvaranje stranica po keywords. Jedan je guglao "da li je bolje staviti samo grede i letve prilikom pokrivanja ili treba postaviti i daske" pa je dosao na http://symposion25618.yuku.com/forum/viewtopic/id/1260
Jedan je naisao na http://symposion25618.yuku.com/forum/viewtopic/id/1163 trazeci na googlu "slike guzatih dama"
kad kazem da nema dosta seksa i nasilja na sympu ! |
||||
|
|
||||
Dari6 |
#203 | |||
|
>>u mladim danima nisam podnosila njegove guzate babe - tek kasnije sam shvatila da on ne slika celulitis nego bujanje zivota) ali Rubens je
sretan covjek i sretan slikar.<<
(by krazi, onomad) pa normalno da ce im izbacit 'guzate' babe, dame, sto li, kad stalno o tome pises. inace, ovo bi se moglo iskoristiti kao jako dobar marketing pitch u u.s. & a. za punije zene (full-figured women) koje se ubijaju skinuti kile: 'ne, draga gospodjo, nemate vi problem s kilama i celulitom, u vama i na vama naprosto buja zivot. you have a splendid rubenesque figure and you should work on it. sto bi rekli u bosni: 'bolje da ljulja nego da zulja' ili u hercegovini: 'zena bez cica i dupeta isto sto i selo bez crkve i ograka hdz-a'. sve zemlje u kojima tradicionalno buja zivot. d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#204 | |||
|
bas ti hvala, uhvatila sam nekoliko kila otkad ne trcim (jos je stap potreban) !
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#205 | |||
|
Maloprije mi jedna dama kaze da je nesto sprijecava da prestane pusiti, i to je ideja da "nikad vise nikad nece zapaliti cigaretu". (graknu
vrana...)
I pomislih - i strasna bi mi bila ideja da nikad vise necu lezati sa stetsonom navucenim na oci, s cigarom medu prstima i pjevati My Rifle, My Pony and Me... Zasto klinci sad pocinju pusiti, a nikad nisu vidjeli The big sleep? Ni Rio Bravo? Samo da natrpaju travicu unutra? Uaaaa, evo ga! Nikad vise necemo vidjeti dvije cigarete kako dogorijevaju u pepeljari dok Bogey i Bacall ... zivio You tube!
Last Edited By: krazykat 01/04/2009 19:26.
Edited 2 times.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#206 | |||
|
Ima bit da je danas Modiglianov rodendan, ili bar imendan ili krsna slava... eno ga prosao duh Spartakusov...
|
||||
|
|
||||
Jane |
hahahaha | #207 | ||
|
|
||||
|
|
||||
egenus |
#208 | |||
|
Sve više izbjegavam ono neprobojno raslinje - i svakim danom sve neprobojnije i nekorisnije i.... i........
Podsjećam se na vlastita oca kojemu se nigdje ne ide osim u masline Starim,
lijepo je to znati
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#209 | |||
|
Cenzura! nema vise! sad nam morate ispricati sto je bilo.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#210 | |||
|
Ja to kažem: molim prijevod.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
egenus |
#211 | |||
Didi wrote: Sve sam manje na Tustome, a sve više ovdje I ne, nisam mislio da ste vi
masline
|
||||
|
|
||||
Didi |
#212 | |||
egenus wrote:Meni se to sviđa, a nadam se da će se sviđati i tebi. Pa što? Maslina je plemenito drvo.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Kanjon Cikole |
#213 | |||
|
Didi ..
..ako me dobro sluzi pamcenje ..mislim da si ti jedno vrjeme bila dobra sa Krckom..? ..na stotine puta se pitam sta je sa njim..covik kao da je u zemlju propao.. ..izvini ako sam te pomjesa sa nekim drugim..
|
||||
|
|
||||
Didi |
#214 | |||
|
Nisi pobrkao, ne.
Krcko je stari drug, iz ranih, herojskih forumaških dana. No, posljednji sam put bila u kontaktu s njim prije godinu-dvije, više se točno i ne sjećam. Bio je živ i zdrav, ali je rekao da ga internet više ne zanima. Lijepo te sresti nakon dugo vremena.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Kanjon Cikole |
#215 | |||
|
..bas mi je zao ..
..malo je likova ( na ovim forumima ) kao sto je bio Krcko .. |
||||
|
|
||||
Didi |
#216 | |||
|
Nema na čemu, Cikola. Živ bio dok se opet ne sretnemo.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Kanjon Cikole |
#217 | |||
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#218 | |||
|
Dari se vraca iz Bostona, ja iz Saint-Cyr-sur-Morin gdje sam pricala vodicima iz dvoraca i muzeja na temu kultura, umjetnost i autisticne osobe, sad imaju
edukaciju za razne tipove posjetioca. I dodem na malu rekreaciju ovdje, nek i meni neko nesto pripovijeda, kad mir i tisina na forumu, samo se Cikola i Didi
tratavaju (Didi nisi znala tu rijec, priznaj?)
|
||||
|
|
||||
Didi |
#219 | |||
Kanjon Cikole wrote: Pa kad je internet mali.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#220 | |||
krazykat wrote: Nisam. Ali sam je odmah razumjela.
pourvu.
|
||||
|
|
||||