| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Jane |
#181 | |||
|
to je bio svirač iz hamelina
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#182 | |||
|
Srecom da Jane dodaje jednu poeticnu notu.
Amerikanizirao se Symp, samo se o novcu govori. Nista o drustvenoj dimenziji dogadaja. Ili psiholoskoj. Ministar, Dr Jekyll i Mr Hyde? Prepolovljena licnost?
Sam sebi vikao 'Ostavka! Ostavka!' Ovako nesto nikad nisam cula. Tom covjeku treba pod hitno neko mirno mjesto u zelenilu... Nece ga valjda zadrzati kao ministra nakon ovog, to bi bilo nepomaganje osobi u opasnosti! p.s. a proguglala sam i vidim da padam s marsa - javna tajna... zivjela Hrvatska!
Last Edited By: krazykat 21/05/2009 08:11.
Edited 4 times.
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#183 | |||
krazykat wrote: |
||||
|
|
||||
krazykat |
#184 | |||
|
Pusti, ja sam dozivjela traumu s ovim sto sam procitala o ministru jednog od najvaznijih ministarstava. Mi ovdje pricamo kao da se radi o normalnoj (normalno
truloj) drzavi. Hrvati komentiraju kao da je sve normalno, a zive u SF drzavi. Kazu, studenti su nerealni. Nerealna je drzava, i to u pravom smislu rijeci.
Nikakav prosvjed ne moze biti apsurdniji od vase vlade.
Cini mi se da mi je to najgora vijest koju sam procitala o Lijepoj nasoj zadnjih godina. Mogu razumijeti logiku prodavanja dupeta, treba prezivjeti, kad nemas sto, prodajes dupe, ali ovako prezirati nauku i prosvjetu, to je nedopustivo, neodgovorno, kriminalno. Pocinjem razumijevati zasto se degradirao rjecnik i najljupkija ustasca izgovaraju najgore prostakluke. |
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#185 | |||
|
Pa mogli ste jučer gledati na aktualnom satu u Saboru što je prioritet sadašnje vlade - puno važnije od školarina je što ova Vlada čini sve kako bi
napravila društvo znanja. Puno više studenata danas studira nego dok ste vi bili na vlasti. A da cijenimo profesore pokazali smo time što ćemo im dati veće
plaće - bio je Sanaderov odgovor Mondekaru koji mu je uzvratio kako je žalosno da premijer ne zna zašto studenti već mjesec dana prosvjeduju.
cudovište sa
tri glave i stotinu jezika
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#186 | |||
|
Lakrdija a ne vlada.
Bruka u Saboru U drugim clancima ima i drugih odgovora. A to se Hrvatima svida, pa vijerno glasaju za njih. Vole iskrenost. |
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#187 | |||
|
Ispričavam se na OT-u, ali nemaju baš za koga glasati (tamo gdje imaju, glasaju, kao u našoj maloj općini).
cudovište sa
Last Edited By: Ma Hydra 22/05/2009 08:03.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#188 | |||
|
Da ne bi bilo samo o novcu, brojkama, a Krazy nam fali poetičnosti, evo malo osobnog dojma.
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#189 | |||
cb 022 wrote: Vlada koje je na više-manje demokratski način izabrana. To ti kažem, ako vlada ne valja, nema druge nego napraviti svoju.
cudovište sa
|
||||
|
|
||||
Didi |
#190 | |||
|
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
rompepe |
#191 | |||
|
eto i njega...
if i am not me, who the hell am i?
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#192 | |||
|
priznajem da mi nije baš jasna usporedba neoliberalnog i samoupravno-socijalističkog. No drago mi je da ljudi koji gledaju s različitih pozicija vide dublji
značaj studentskog bunta ... dublje od bukvalnog tumačenja parole 'besplatno obrazovanje'. Oprosti DiDiTi, figura s promašenim celim fudbalom ti je
promašena, jer u ovoj igri nema samo jedne lopte. Ovdje je riječ o zelenom stolu gdje se raspravlja o pravilima igre.
|
||||
|
|
||||
DiDiTi |
#193 | |||
No drago mi je da ljudi koji gledaju s različitih pozicija vide dublji značaj studentskog buntaSlažem se. Što misliš vide li ga studenti? |
||||
|
|
||||
krazykat |
#194 | |||
|
Dvije trećine hrvatskih studenata posve je nezainteresirano za studiranje u inozemstvu, pokazalo je istraživanje koje je u veljači ove godine za Europsku
komisiju proveo Gallup. Mobilnost, kako europska birokracija definira spremnost studenata da u potrazi za znanjem promjeni mjesto boravka, od svih je europskih
zemalja u Hrvatskoj najmanja.
jutarnji Pored svih racionalnih objasnjenja i glupavih komentara ne razumijem zasto im se ne ide u svijet. Hrvati i Poljaci. Erasmusi na nasem faksu ne izgledaju ni narocito briljantni ni narocito nista. Neki cak jedva govore francuski. Sto hrvatske studente koci? (sem pomanjkanja osobne karijeristicke ambicije, kako zakjucuje ona faccia di stronzo Lenhart, cini mi se da je vec nesto kreketao tu u novinama.) |
||||
|
|
||||
Manekenpix |
#195 | |||
cb 022 wrote: ni po jada sto oni ne slusaju, neg sta vi pricate gluposti... |
||||
|
|
||||
krazykat |
#196 | |||
|
Mi smo slobodni ljudi u slobodnoj zemlji i mozemo pricati gluposti ako nam je drago, nitko nas ne cenzurira, nema ni malih ni velikih diktatora da nam
namecu sto smijemo a sto ne smijemo reci.
![]()
|
||||
|
|
||||
go2s |
#197 | |||
|
||||
|
|
||||
Manekenpix |
hipokrizija... | #198 | ||
|
Mi smo slobodni ljudi u slobodnoj zemlji i mozemo pricati gluposti ako nam je drago, nitko nas ne cenzurira, nema ni malih ni velikih diktatora da nam namecu sto smijemo a sto ne smijemo reci. nisam primetio da se jednako zalazes za slobodu delanja gluposti i konzekvence iste... @pasmater tereza jes vala, sedi drvo na drvo... |
||||
|
|
||||
cb 022 |
#199 | |||
|
Samo ti pričaj zlato mamino. Sloboda govora se odnosi i na tebe koliko god to meni bilo nesimpatično.
Aj ti meni glupom objasni, obzirom da prečesto vrednuješ zapise glupošću, koja su mjerila gluposti i tko je mjeritelj gluposti a tko arbitar.
|
||||
|
|
||||
Manekenpix |
#200 | |||
cb 022 wrote:1. u biti se sloboda govora na mene najcesce ne odnosi, al nema veze...sloboda lupanja je starija od slobode govora 2. sustav provjere: pogleam stas ti napisao; odem vidjet koji stav ima babakurana; axe krecu u istom smjeru - glupost je |
||||
|
|
||||