severozapad ina wrote:jel to ovaj tihomir dujmović?
E tu fali jedna prava, dobra, građanska i liberalna riječ Tihomira Dujmovića.
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Jane |
#61 | |||
severozapad ina wrote:jel to ovaj tihomir dujmović?
|
||||
|
|
||||
severozapad ina |
re: Jane | #62 | ||
|
O njemu očito razgovaraju, ali nisam primijetila da se on javio. Netko ga je pohvalio da je pismen. Svojedobno je Marinchen pisala da Jergović piše smijer, a
ja ušla u polemiku s njom da je to nemoguće. No, Jutarnji čini se ne lektorira pa je Jergović napisao Osiječani, tema je bila Glavaš (di se ja slažem s njim),
no ne i s tim da nekoliko puta ponovi Osiječani, osiječki etc., ili rječki. Taj svršeni filozof čini se ne bi znao ni koliko slogova ima u svakoj od tih
riječi. Što je svakako manji problem s obzirom na to da je morao položiti logiku, a u ovoj mu polemici užasno fali upravo to. Nažalost.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#63 | |||
severozapad ina wrote:Možda tako piše po uzoru na Rijeka - riječki.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Jane |
#64 | |||
severozapad ina wrote:a jebiga, seve, nisam ni ja ovdje primijetila sanadera |
||||
|
|
||||
Dari6 |
smijerno molim za smijer | #65 | ||
severozapad ina wrote:
Last Edited By: Dari6 15/07/2009 18:06.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
vox populi, vox dei | #66 | ||
Tko može Hrvatsku izvući iz krize? (anketa index.hr)
glasova: 41315
----------------------------------
kad je stani pani, znate da uvijek mozete racunati na nas. pokazalo se vec nekoliko puta. koja crna europa, u americi je spas. supermana za premijera.
d. |
||||
|
|
||||
Jane |
#67 | |||
|
he, he, i ja sam tu glasala za supermana
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
#68 | |||
|
btw, cat-woman and bunch of jockers su tu, ceka se samo na premijera supermana i ministra financija batmana...
d.
Last Edited By: Dari6 16/07/2009 19:37.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#69 | |||
|
Sanader je jedina tema na kojoj se pise.
Symp je postao depresivan. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
#70 | |||
|
dobro je i ovo, madame, kakva fjaka vlada globalno.
btw, glede pisanja, ne da se nece, nego sve nekakve ljetne misli- plitko, kratko, i prije nego krenes, jedva cekas da se vratis. eto, bio sam napisao malo o
nekim filmovima (katyn, fados de carlos saura, sin nombre, bruno, whatever works by woody allen, the african queen), ali mi izgledalo bez veze, pa
pobrisao. d.
Last Edited By: Dari6 16/07/2009 21:04.
Edited 2 times.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#71 | |||
|
E pa mi pozdravi Maestra.
Svaki put kad sjedim u Grand Hotel de Balbec-Cabourg, kao juce, i gledam isto more koje je gledao Proust, ne vidim debele Normane na plazi nego sjene procvalih djevojaka i upravo lebdim u zraku od srece.
A mogao si malo o African Queen, gledala sam ga bar deset puta. (woody ne, hmm? sutra ce kisa pa sam mislila u kino) |
||||
|
|
||||
rompepe |
#72 | |||
Dari6 wrote: a proizvodjac retrovizorskog stakla, a profil guma na autobusu, a maksimalna tezina dozvoljena po osovini? ... kako su oni uopce mislili da shvatimo njihov svijet bez tih podataka? kako smo uopce zivjeli do suvremenih pisaca? (p.s. ispricavam se. naletila mi je ta recenica taman na johnatana fraznera, kojeg sam upravo dovrsio citati, pa mi sve bruji u glavi o suviska debilnih informacija.)
if i am not me, who the hell am i?
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#73 | |||
|
E, to je umjetnost, to zna majstor od zanata : razlikovati debilne podatke od detalja koji daju etnografsku notu, da znas da si tamo ; od elemenata koji proizvode efekt realnosti itd.
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
#74 | |||
Dari6 wrote: Ideš u Valparaiso? Pozdravi mi duh Pabla Nerude, tamo je njegova kuća "La Sebastiana". VALPARAÍSO, qué disparate eres...
cudovište sa
tri glave i stotinu jezika
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
#75 | |||
|
ma planiram i valparaiso i vinu del mar i svasta jos.
ima jedna linija za b. aires koja ide preko santiaga (darijeva opcija), a druga preko rio de janeira (bjondina opcija). oko krajnje destinacije smo se dogovorili, a oko toga gdje cemo se zadrzati par dana pregovori jos traju. tijekom vikenda pada odluka. d. p.s. btw, tko je vidio ic sa zenom u rio? |
||||
|
|
||||
krazykat |
#76 | |||
Dari6 wrote:da, opasno je, decki su neodoljivi...
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
#77 | |||
|
Uvjeren sam da Dari dečkima može odoliti.
Meni je samo more neodoljivo.
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
don't cry for me, santiago... | #78 | ||
|
eto, prevagnulao je gdje je ona (
Last Edited By: Dari6 18/07/2009 18:46.
Edited 1 time.