| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Ma Hydra |
Re: maèke | #21 | ||
|
Pa i Nouni je spavala u mom krevetu, pretraila sam tri obljinja sela, nije ni kod koga, na cesti nije bilo zgaenih maèaka, jedino ako je orao odnio...
|
||||
|
|
||||
go2s |
Re: maèke | #22 | ||
|
moja sestra je u nedjelju spremala podrum, pa je nala mrtvu jednu svoju koja se zavukla u neku cijev i tamo uginula
|
||||
|
|
||||
Jane |
Re: maèke | #23 | ||
|
ja sam imala macu koja je morala na carski. (bilo je to poèetkom rata, kotao je pol mog honorara, i to na veterinarskom faksu) |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: maèke | #24 | ||
|
O ovdje neki hardcore.
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: maèke | #25 | ||
|
Moj tata je u tim ratnim godinama asistirao pri carskom rezu na maèki. Ne verujem da bi bio sreæan kad bih ga podsetila na to.
|
||||
|
|
||||
Jane |
Re: maèke | #26 | ||
|
ne razumijem. ako ti tata nije veterinar, to je onda asistirao, ako jest, to je tu strano?
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: maèke | #27 | ||
|
Moda i isprièam ako obeæa da mi neæe iskopati oko.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: maèke | #28 | ||
Moda jednostavno za vrijeme rata nije bilo dovoljno veterinara i assistenata veterinara za sve mace koje su imale teske poroðaje? |
||||
|
|
||||
Jane |
Re: maèke | #29 | ||
|
a kad je to u srbiji bio rat?
ps: shvaæam na to ciljate. ljudi ginu, a ja se eto brinem za svoju macu. da bih bila na visini povijesnog vremena, trebala sam je ostaviti da crkne. |
||||
|
|
||||
go2s |
Re: maèke | #30 | ||
Quote: Jane, nemamo mi takvih tu koji bi to rekli, a ni mislili Daj razmisli, veæ nekoliko puta reagira na obièan razgovor kao da ti netko neto predbacuje ili te za neto napada ![]() opusti se malo |
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: maèke | #31 | ||
|
Hajde da napiem i to kako je moj tata postao veterinarski asistent u veterinarskoj stanici jedne od najsiromanijih optina u Srbiji.
Bilo je leto i radilo se puno kad je dola komijina kæerka i plakala da maèka ima prevelike bolove i da mora na carski rez. Nita èudno. Svi u toj kuæi su debeli i lenji, pa nije ni èudno to se maèka prederavala tokom trudnoæe. [ok, primam primedbe na ovaj deo posta o gojaznosti maèke i oteanog koæenja]. Tata bi njoj i njenom ocu opsovao sve to je moglo da se opsuje, ali je to ostavio za kraj da psuje sam u kuæi ili eventualno dok smo mi prisutne bile. U veterinarskoj stanici su primili, jelte, pacijenta i poèela je ta akuerska intervencija. Naravno, æera je bila isuvie histerièna da bi bila instrumentarka, a njen otac isuvie Crnogorac da bi drao maèki noge. Zato je moj otac bio dovoljno blesav za oba posla. Najgore mu je bilo kad je upao jedan seljak i jebo mu sve po spisku to se bakæu tatinom maèkom ( ) dok se njegova krava teli.p.s. Nisam ciljala ni na ta, nego sam se pribojavala da se ne brecne na mene i moje "dobar dan". Rat ili ne, to je bila samo okolnost koja se poklopila u obe situacije. Moda rat nije bio u Srbiji, ali je Srbija bila u ratu. edit: nije instrumentalka, nego instrumentarka. je l' tako? |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: maèke | #32 | ||
|
O boze Jane kakve nam rune misli posuðuje!
Ako nije bilo rata u Srbiji, bilo je ratnika, milom ili silom. |
||||
|
|
||||
go2s |
Re: maèke | #33 | ||
Quote: moj pas vrijedi vie nago Tuðman i uak zajedno i svih osam tisuæa generala koliko imamo |
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: maèke | #34 | ||
|
Je li ovo tema o kuænim ljubimcima ili o politici? Molim vas da prestanete.
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: maèke | #35 | ||
|
Well, postoji jedan vic Reks, eks i vuèjaci, tako da smo jo uvek na temi.
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: maèke | #36 | ||
|
Ne. Tema nisu vicevi ni politièke aluzije.
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
Re: maèke | #37 | ||
|
Maèke su samoive ivotinje koje nikad nisu stvarno privrene èovjeku veæ samo onoliko koliko koristi imaju od èovjeka.
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: maèke | #38 | ||
|
Da, tako se obièno kae. No, koliko mi ljudskih osobina zapravo projiciramo na ivotinje? Pojmovi kao samoivost, privrenost, korist pripadaju èovjeku. ivotinje za to boli briga.
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
Re: maèke | #39 | ||
|
Hmmmmmmm ... precjenjuje ljude, potcjenjuje ivotinje. otkud ti da su ove tri osobine ljudske a ne ivotinjske?
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: maèke | #40 | ||
|
Nije rijeè o osobinama, nego o pojmovima. ivotinje ne razmiljaju, ne nadijevaju pojmovima imena, ne prosuðuju.
|
||||
|
|
||||