I zasluzila je : divne setnje. Divna rijeka, je li tako cista kako izgleda ?
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
krazykat |
#641 | |||
|
Intanto, ovdje se pojavljujes samo da slavis Nerine podvige.
I zasluzila je : divne setnje. Divna rijeka, je li tako cista kako izgleda ? |
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#642 | |||
krazykat wrote:Je, čista je, do sada sam doživio da ju dvojica u birtiji ljube u njušku, jednom sam rekao da mi ne maltretira psa pa je prestao, što ćeš ljudi vole pse, a alkohol im pomogne za ostalo
Pojavljivati ću se i radi drugih stvari jer sam se riješio svog nepotrebnog foruma, bilo bi tu interesantnih priča i za tebe ali ne želim te baš opterećivati s tim mada bi mi mogla reći da li postoji službena dijagnoza: Ovisnost o internetu? |
||||
|
|
||||
krazykat |
#643 | |||
|
Ovisnost o internetu ? kako ne. Gadna neuroza. Ja sam zrtva. Bez Googla sam izgubljena.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#644 | |||
|
Tnx
Meni su forumi problem, ne google, bez njega bi mogao. |
||||
|
|
||||
Didi |
#645 | |||
Sokol OS wrote: Slušaj ti psa pa šeći. To ti je bolje nego birtija. Meni je Site žao, jer bi ona mogla puno više šetati i trčati nego što joj ja mogu priuštiti, ali bome da nje nema, ne bih šetala ni ovoliko koliko šećem. Ksanta je druga priča - ona bi samo spavala. Nego, jesi li pokušao Neru istrčavati uz bicikl? Ksanta to baš ne voli, ali joj je to, osim jutarnjeg skakanja na zdjelicu s hranom, jedina gimnastika. Drugo ništa neće - ni lopticu, ni drva, ni plivati. Ništa. Ovako je uspjela skinuti kilu-dvije, što je za nju puno, jer je bucka. Udružit ćemo mi Neru i Situ. Nera neka skuplja, a Sita će sitno mljeti u ivericu. Sad je odustala od namještaja i prešla na vrt.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#646 | |||
Sokol OS wrote:Zezaš, a? Čini mi se da je Krazy mislila na rijeku.
A za maltretiranje psa i alkohol, labradori su u tom pogledu blesava bića. Sjećam se da je Dikonja obožavao pijance, a ni ovd dvije nisu daleko od toga.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#647 | |||
Didi wrote:Ja sam odustala : ko o cemu, on o Neri... jes da je ljepotica, ali
ipak!
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#648 | |||
Didi wrote:Jesam i s biciklom ali onda se brže umori, a ja se ne vozim dovoljno
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#649 | |||
krazykat wrote:Moja isprika, u zadnje vrijeme ne funkcioniram baš najbolje, u tvojoj rečenici uopće nisam vidio da pitaš za rijeku, valjda zato jer sam pričao o zdjelici iz koje je pila vodu pa bi zbog toga trebala biti čista. I sama znaš da sam rekao da su mi forumi problem, a bome i novine jer pročitam ono što ne piše nego po asocijaciji. |
||||
|
|
||||
krazykat |
#650 | |||
|
Lijepo. Analiza 'slobodnih asocijacija' je upravo moj job.
Neki ljudi nikad ne uspiju slobodno asocirati. |
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#651 | |||
krazykat wrote: E sad, ne znam da li je to dobro ili loše, a i postoji velika razlika u asocijacijama kada se s nekim razgovara i kada se nešto čita na forumu ili novinama ili knjizi. Primjer iz razgovora i iz novina: Kada mi netko kaže: "Nives Celzijus nosi treće Dinino dijete" onda tako i asociram, nema greške, a kada isto to pročitam u novinama onda je asocijacija skroz kriva jer za razmujiveanje teskta su vanžna samo prva dva slova i zanjde pa tako umjseto Dinino "proičtam" Dinamovo jer sam davno prjie isto tako proičtao trač o spavnjau Nives u svlaičnoici sa cijleim Dinamovim klubom. Dinino i Dinamovo ima ista prva tri slova i zadnje, pa je kriva asocijacija jasna. Tekst je namjerno napisan tako kako je
Last Edited By: Sokol OS 28/09/2009 09:47.
Edited 5 times.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#652 | |||
Sokol OS wrote:Za tebe je onda idealno onako kako ja pišem, samo bez ispravaka. Smao i pisanej najmanje je od svega. Recimo, od najprije je bilo opd, a recimo je bilo resimo. Tko bi čitao moj tekst bez ispravaka, sigurno bi pomislio da ga je pisala disleksična osoba. Onda se tješim da se kaže kako su disleksičari iznimno inteligentni, ali im okrutni svijet ne dopušta da tu svoju inteligenciju izraze pa uvalim Hamletu da mi ispravlja tipfelere.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#653 | |||
Didi wrote:Sigurno imaš puno posla pa brzo tipkaš da što prije pobjegneš s foruma
|
||||
|
|
||||
Didi |
#654 | |||
Sokol OS wrote:Čak i nije stvaqr u brzini. Ne tipkam brzo, nego loše. Nekkao mi se čini da kad sporo tipkam, još i više griješim. Evo, i ovo ostavljam bez ispravaka.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#655 | |||
Sokol OS wrote:Kriva asocijacija je jasna za tebe, ja nikad ne bih tako asocirala!
Jasno je da je daleko vise uzbudljiva predodzba Nives Celzius u svlacionici Dinama, nego iste u postelji s muzem. |
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#656 | |||
krazykat wrote: Mašta radi svašta
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#657 | |||
Didi wrote:Imaš neki poseban razlog za to ili ? |
||||
|
|
||||
krazykat |
#658 | |||
|
Nece ti nikad reci : koketerija.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#659 | |||
krazykat wrote:Baš tako: pravim se važna sa svojim manama.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#660 | |||
Didi wrote:Ajd' dobro, mada mene asocira na nešto drugo (nije u vezi s tobom)
|
||||
|
|
||||