Sokol OS wrote:Ne mogu se domisliti. Nije ni čudo: ipak su to tvoje asocijacije.
Ajd' dobro, mada mene asocira na nešto drugo (nije u vezi s tobom)![]()
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Didi |
#661 | |||
Sokol OS wrote:Ne mogu se domisliti. Nije ni čudo: ipak su to tvoje asocijacije.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#662 | |||
Didi wrote:Kako ne možeš, a ja mogu tvoju asocijaciju na naše gore list
|
||||
|
|
||||
Didi |
#663 | |||
|
A valjda ti imaš više mašte. I bolje pamćenje. I ne znam više u vezi s čime sam rekla "naše gore list".
Ako mi kažeš da je u pitanju jedno te isto, idem tražiti. Možda onda shvatim.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#664 | |||
Sokol OS wrote: Baš mi je neki dan upala u oči ova tema na Debelom forumu. Nekako sam je istovremeno vidjela kad smo počeli govoriti o ovome, a danas sam je pogledala. Link. No, nema nita pametno, kao ni inače na njihvoj psihologiji: cura tobože pita kako da se riješi ovisnosti o forumu, a zapravo traži načina kako bi još više pisala. No, činjenica je, kao što je netko tamo usput i rekao, da to jest ovisnost. Ovisi samo u kojoj mjeri i u koju svrhu te koliko to netko može kontrolirati. Ja pobjesnim, pa makar to bilo i u dva ujutro, ako internet zakaže, a meni treba nešto s Googlea, baš kao što sam ljuta na sebe kad ne mogu brzo naći nešto što tražim. No, ne oblijeva me znoj, ne tresu mi se ruke, ne grizem oko sebe kao kad sam se odvikavala od cigarete, recimo. S druge strane, prija mi uz jutarnju kavu pročitati poštu i pogledati što ima po forumima i toga se ne bih odrekla, a i u toku rada zaletim se tu i tamo okolo, tek toliko da se malo odmorim. Bolje bi mi bilo, istina, da odem petnaest minuta prošetati, ali uvijek mislim kako će ovo biti kraće pa ću moći nastaviti s poslom. Obično nije.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#665 | |||
Didi wrote: Je, jedno te isto je, vidi tu
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#666 | |||
Didi wrote: Možda bi ti na onom forumu bila zanimljiva ova tema, tu mi je netko rekao kako sam jedini javno priznao da sam ovisnik o internetu, a ima i stvari koje su definitivno za psihu i kod mene i kod majstorice Kabale.
Last Edited By: Sokol OS 29/09/2009 06:49.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#667 | |||
|
Sad meni nisu jasne Sokolove asocijacije : kakvu vezu ima tema o intuiciji na Duhovnosti s ovisnosti i internetu???
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#668 | |||
krazykat wrote:Naslov teme i podforum nema veze ali ima ono što u njoj piše, da sam moderator tamo preselio bi temu na psihologiju jer se radi o psihozi, ovisnosti o internetu i drogama.
Last Edited By: Sokol OS 29/09/2009 18:03.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#669 | |||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
||||
Didi |
#670 | |||
|
I sad ti siđi niz stube! Situška to nama radi na unutarnjim stubama.
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#671 | |||
|
Mi smo jučer trčali trku oko Bundeka. Pod nazivom Nema predaje. Nije ništa politički (nažalost!
), nego u povodu Dana životinja, a u korist udruga za
udomljavanje i zbrinjavanje napuštenih ljubimaca. Najprije malo slajdova:
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Sokol OS |
#672 | |||
|
Super ste
Tek sada vidim sve slike jer sam si stavio PC-BSD na kojemu mogu vidit slike, na DesktopBSD nisam ih vidio.
|
||||
|
|
||||