Quote:
moram se s nekim posvadjat. ima li dobrovoljki?
You rang, M'lord?
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Lolek |
Re: mare femininum | #341 | ||
Quote: You rang, M'lord? |
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: Re: | #342 | ||
Quote:Ja sam dodue htjela da bude malo vie kurvanjski, ali je Go ublaio varijantu pa sada imamo mirisni budoar.
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
lj que te quiero lj | #343 | ||
|
di,
ti znas koja je moja omiljena boja. mogla si napravit malu koncesiju 'for old times sake'. d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #344 | ||
|
Ja sam za Le Rouge et le noir. Stendhalien.
Ali da zadrzimo darija spremna sam na izvjesne koncesije. (stil Louis XVI lijepo ide uz Didin ten) |
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: lj que te quiero lj | #345 | ||
|
Na tu sam boju i mislila dok sam pisala ono gore, ali je onda nastupio æudoredni Go.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #346 | ||
|
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: | #347 | ||
|
Jaoooooo! Pravi pravcati Symp.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #348 | ||
Quote: Mislim da. Iz prostog razloga da vise ne gnjave. Iz prostog razloga sto nikome nije stalo za suhu sljivu sto ce transi raditi sa svojim spolnim organima. Zaro sto u individualistickom drustvu je glavno da svak gleda svoje zadovoljstvo, i ukoliko meni ne smeta, nek se jebe kako hoce.Nek napravi omlet od svojih testisa, to je njegovo pravo. To je sve.. Ne mislim da je to neki napredak u intelektualnom polju. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
Re: lj que te quiero lj | #349 | ||
Quote: yes. i need two women to quarel with one is just not enough for my state of mind and anguish. the best would be to quarel with all of you at the same time. this way i have a good chance to win. if i quarel with only one, there is no way i can win. d. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
Re: lj que te quiero lj | #350 | ||
Quote: finally something that got my attention. i don't have a slightest idea what it means but i mighty like the way it was said. good going, girl! keep on. d. p.s. when i'm angry, i usualy pisem/govorim na engleskom. it is obicno jako dobro, 'cause it keeps my anger in check. |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #351 | ||
|
Jel'da? ja sam dala fight against cijele ekipe danas, i mislim da sam ih sravnila sa zemljom. Koja satisfaction!
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #352 | ||
|
p.s. dari, daj neku temu za svadu, mislim da smo spremne !
pps : vraga! kill bill je nestala. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
Re: lj que te quiero lj | #353 | ||
Quote: ne znam. nisam u formi, vise sam onako metafizicki ljut. u subotu, recimo, vracam se s puta (15 dana po baltickim vukojebinama + ceska i drakulistan + glavni grad bivse krepucnule) i jos u kolima, kako se vozim kuci, posvadjam se s bjondom na pasja preskakala. ja se svadjam, ona ne, svaku mi servu precizno vrati. dolazim kuci, ocekujem drugi, odlucujuci, set, potpuno sam razradio strategiju i taktiku, ona otvori vrata, bas se fino sredila, kuca izgleda k'o iz disneylanda, poljubi me i kaze - sto sam te pozeljela. 6:0. zajebala me opet. d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: lj que te quiero lj | #354 | ||
|
Da te slusam, Bjonda mi izgleda da izlazi iz americkih serija : nikad nije rascupana, ruz joj nikad nije izblijedio, nokat nikad slomljen, nikad ne popije previse whiskya, glas uvijek med i mlijeko... i ta maravilla kazes dolazi iz splita???
|
||||
|
|
||||
Jane |
Re: lj que te quiero lj | #355 | ||
|
pa ti krejzi tako prirodno kae ono to bih ja htjela al ne znam kako
|
||||
|
|
||||
cb 022 |
Re: lj que te quiero lj | #356 | ||
|
Dari jopet si uboo u sridu. Ostao si sam i razmekale su te. Pokazuje èak i proroèanske osobine kad predviða da æe te potopiti. to uèiniste od onolikog èovjeka, crne kukavice?
|
||||
|
|
||||
Dari6 |
Re: lj que te quiero lj | #357 | ||
Quote: ma jok. to je samo kad sam preko sedam dana na putu. ostalo vrijeme je k'o iz ceskih filmova. d. |
||||
|
|
||||
Dari6 |
Re: lj que te quiero lj | #358 | ||
Quote: aha. killing me softly. nije mi se jednom desilo, eh... d. |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: oro que te quiero rojo | #359 | ||
|
Daj didi, malo manje roze, a vise krvavo crvenog i zlatnog, tako ce biti colores de espagna
|
||||
|
|
||||
Ma Hydra |
Re: oro que te quiero rojo | #360 | ||
|
Vidim da sam sa svojom ljubavlju prema crnom u manjini.
|
||||
|
|
||||