Quote:Pa da mi onda Lole jednom godinje prigovara kako je bole oèi.
Daj didi, malo manje roze, a vise krvavo crvenog i zlatnog, tako ce biti colores de espagna
| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
Didilein |
Re: oro que te quiero rojo | #361 | ||
Quote:Pa da mi onda Lole jednom godinje prigovara kako je bole oèi.
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: oro que te quiero rojo | #362 | ||
|
Govorili smo o situacijama kada ensko izgleda kao muko, pa se i ponaa i oblaèi tako. U petak sam upoznala jednu devojku koja je tako malo zbunjivog izgleda, ali ima jako prijatan enski glas. Ba je krajnje slatka i dobroduna.
Prijatno me iznenadila èinjenica da je dobila posao u firmi u kojoj radi, odnosno da onaj ko ju je zapoljavao nije stekao negativan stav o izgledu. edit: zato se ja èesto pojavljujem u postovima koji govore o sasvim devetoj stvari?
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: oro que te quiero rojo | #363 | ||
|
A-a. Razgovaramo o enama koje kau da se osjeæaju kao mukarci i o mukarcima koji kaiu da se osjeæaju kao ene, smao su i jedni i drugi spakirani u pogreno tijelo. Pa zamiljaju da nisu bioloki ono to jesu i trae od drugih da ih kao takve doivljavaju.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: oro que te quiero rojo | #364 | ||
|
A ova tvoja je banalna lezbejka, u najboljem slucaju. A mozda jednostavno smatra da su hlace i kratka kosa prakticniji, bole je ledja u stiklama alergicna je na sminku, metal u nakitu, itd.
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: oro que te quiero rojo | #365 | ||
|
Ova poslednja dva su moji izgovori.
Spomenula sam je jer me je oduevila èinjenica da se neko nije libio da je zaposli. Odmah sam pomislila na Free i njeno pitanje "da li moja firma neguje management diversity". Nisam je pitala da li je lezbejka jer je preoèigledno da jeste. (Nije me tipala za dupe i obraèiæe). Nisam spomenula da je devojka iz Hrvatske. |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: oro que te quiero rojo | #366 | ||
|
... to jest, da je u domovini nitko nije htio zaposliti? ne budi zlobna!
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: oro que te quiero rojo | #367 | ||
|
Naprotiv, u Hrvatskoj i radi.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: oro que te quiero rojo | #368 | ||
|
Onda sam ja zlobna.
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: oro que te quiero rojo | #369 | ||
|
Soirin post:
Quote: Citirana reèen'ca se moe odnositi, pod jedan, na Darija (metod zdravorazumskog zakljuèka) ili, pod dva, na mene (metod zdravorazumskog zakljuèka). Ako je pod jedan, onda Soir ima sledeæe premise: Dari = muko Lolek=Dari sledi, Lolek=muko Ako je pod dva, imamo aksiom: Lolek = mukarèiæ |
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: oro que te quiero rojo | #370 | ||
|
Priznaj napokon da si se razocarala sto nisi mogla, glede nepravednog tijela, postati futbalski sampion Lolekova!
|
||||
|
|
||||
Didilein |
Re: oro que te quiero rojo | #371 | ||
|
Ima i drugih tumaèenja, Lole draga. Ili vie voli da ti trepam "dragi"?
Nisi, recimo, uzela u obzir da je Dari zamamna plavua. Kao ni to da je originalni Lolek zapravo muko, bez obzira na to to je lik iz crtiæa pa je, kao to kae CB, prividno bespolan. Soir se, dakle, moda obratila pravom Loleku, pa ga je izjednaèila s najzamamnijom plavuom Daristana, a onda je pofalio netko tko bi otkapèao gumbiæe, ili otvarao ciferluse, ili èupkao èièke, tako da opæi zakljuèak u biti glasi: transrodnost rules!
|
||||
|
|
||||
Lolek |
Re: Masculin - Féminin | #372 | ||
|
|
||||
Didilein |
Re: Masculin - Féminin | #373 | ||
|
Lole, lijepo te molim da ne spama.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
Re: Masculin - Féminin | #374 | ||
|
Ma ne spama, to je Lolekin credo : bolje biti decko nego plavusa.
|
||||
|
|
||||
krazykat |
#375 | |||
|
Francuske su novine tek sad objavile, pa ste mozda vec citali da :
Dva gay pingvina iz zooloskog vrta u Bremerhavenu (sjeverna Njemacka) su radosno prihvatili i lezali na jajima koje je odbacio jedan heteroseksualni par pingvina, unatoc pokusajima veterinara da im ih utrpaju nase, i sad gays odgajaju djecu kao pravi brizni roditelji. Nitko se ne pita je li to grijeh, i hoce li to stetiti psiho-seksualnom razvoju malih pingvina. Benedikt se nije izjasnio. |
||||
|
|
||||
Didi |
#376 | |||
|
Nisam čula, pa sma išla malo guglati. I na BBC-iju našla da je, srećom po Benedikta, bio samo jedan mali pingvinić, ali i da u jatu postoje još dva sretna
muška gay para. Bez djece, doduše. Kao i da su im pokušali uvaliti ženke, ali su se protiv toga pobunili homoseksualni aktivisti.
Činjenica da je riječ o muškom homoseksualnom pingvinskom paru koji se brine za malo čini mi se da potire tvrdnje o urođenom "majčinskom" instinktu. Bit će da je prije u pitanju urođena briga za potomstvo, a ženke se stjecajem okolnosti uvijek prve nađu pri ruci.
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||
Jane |
LUDI ZA DJECOM | #377 | ||
|
vijest nije tako bombastična ako se uzme u obzir da su u svijetu pingvina muškići ionako ti koji nose i čuvaju jaja i brinu se za potomstvo
plus sve pripremaju, od traženja mjesta gdje će se njezino veličanstvo ojajiti pa na dalje k tome su privrženi i vjerni pingvinice ne rade ništa, samo skitaju vijest bi bila bombastična da je neka pingvinica odlučila brinuti o jaju bila homo ili hetero |
||||
|
|
||||
krazykat |
#378 | |||
|
Ne vjerujem mnogo ni u urodenu brigu za potomstvo, za pravo reci, inace bi je svi imali, pa ne bi bilo maltretirane djece i socijalnih ustanova. Uostalom, da
bi ga gays mogli usvojiti, trebalo je da oni zlocesti roditelji izbace jaje iz gnijezda.
Ima nekih hormona kod zenki u tom periodu, ali eto, ni na prirodu se ne moze uvijek racunati ; ne mozemo govoriti o majcinskom instinktu kao urodenom identicnom ponasanju koje je zajednicko cijeloj vrsti. |
||||
|
|
||||
Jane |
#379 | |||
|
nisi u pravu
malo sam razočarana kako olako odbacuješ opažajne metode muški pingvini su definitivno ti koji se brinu za jaja, čini mi se da je tako i s morskim konjicima |
||||
|
|
||||
krazykat |
#380 | |||
|
Ah, kad vec treba naucno obraditi stvar : cuvaju jaja naizmijenu, muzjak i zenka, svaki svoje dezurstvo. Bar ova vrsta, Humboldt. Znaci postoji instinkt.
Meni je informacija bila zabavna, jer u tom zooloskom vrtu muzjaci stvaraju homoseksualne parove, pa su im dovodili zenke, ali svejedno. Tu opet ne mislim da igra instinkt. Ni psihoanaliticka teorija o homoseksualnosti, moram dodati. Instinkta nema kod ljudskih zenki, to je pak rezultat opazajne metode (ova mi nominalna sintagma uvijek fali) Ako je ovaj hetero par izbacivao jaje iz gnijezda, mozemo pretpostaviti da im je druzenje s ljudima olabavilo instinkt.
A morski konjici ne paze na jaja : muzjak ih nosi i snese ih u more, pa ko prezivi. Grce se u porodu, vrlo impresivno ih je vidjeti - ali da ne znas da se radi o muzjaku, porod ko porod! |
||||
|
|
||||