| Glavni krivac | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
go2s |
novi broj e-zinea |
Lead | ||
|
priče, poeziju, kritike, eseje, sve što netko zamislio da bi moglo biti zanimljivo za novi broj Symposiona molim na forumski mail .
Last Edited By: go2s 28/09/2008 08:14.
Edited 2 times.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#1 | |||
|
Dižem temu, jer smo se opet počeli dogovarati da se u novom broju stave zanimljivi tekstovi s foruma. S obzirom na to da od uporaba tih tekstova nitko nema
nikakvu financijsku korist, nego sve radimo isključivo radi... a štajaznam radi čega... stvaranja nečeg zabavnog, lijepog i pametnog, recimo, a možda i kao
nekakvog polazišta za daljnje razmišljanje, zapravo nema prepreke za to da ih tako "zlouporabimo". Ipak, ako netko baš izričito ne želi da upotrijebimo neki njegov tekst ili sve tekstove, neka to ovdje napiše. Jasno da u svakom trenutku može od te odluke i
odustati, ali ne nakon objave novog broja e-zinea.
Ako se pak glavni urednik odluči na objavu cijele teme ili jednog njezinog dijela u formi dijaloga, na žalost, nećete se moći izvući. Tekstove ćemo objaviti bilo pod forumskim nadimkom, a ako netko hoće da mu se stavi ime i prezime ili neki drugi pseudonim, imat će vremena reći to ovdje ili javiti mailom. Ono što je Go napisao u prvom postu vrijedi i dalje. Hajde, buđenje! Prespavali ste posljednje dvije-tri godine, dalje nema smisla. Bajka o Trnoružici ipak je samo bajka. Ili psihoanaliza. Kako se uzme.
|
||||
|
|
||||
go2s |
#2 | |||
|
pobrisao sam sve u forumskom mejl inboxu
tako da da nam ne smeta jedino sam ostavio o uzgoju gerbila, ako nekom treba piše se tako da se klikne na
|
||||
|
|
||||
Didi |
#3 | |||
|
No, krasno. Sad se, umjesto dopisivanja s EzBoardom, mogu dopisivati sa skočimišima.
|
||||
|
|
||||
go2s |
#4 | |||
Didi wrote:imaš i yuku, slična je skočimišima |
||||
|
|
||||
sympatique |
#5 | |||
|
gdje je link?
|
||||
|
|
||||
go2s |
#6 | |||
sympatique wrote:nema link to je u forumskom inboxu imaš to ovdje http://forum.zekoiprijate...com/index.php?topic=170.0 |
||||
|
|
||||
sympatique |
#7 | |||
|
ne razumijem.za taj link treba registracija. ja sam izgleda nesto pogresno shvatila. never mind
|
||||
|
|
||||
Didi |
#8 | |||
sympatique wrote:Ma, ne može se Goa pogrešno shvatiti. Kako god ga shvatiš, uvijek fulaš.
Ne usuđujem se ni pogledati je li mi zbilja pobrisao svu poštu. |
||||
|
|
||||
go2s |
#9 | |||
Didi wrote:pa ozbiljno tako nikad ni ne pogledaš to nakupilo se tri stranice svačega, takve stvari kod mene automatski idu u smeće, ovdje moram staviti kvačice |
||||
|
|
||||
krazykat |
#10 | |||
Didi wrote:Go je odlicna priprema za psihoanalizu : vrlo brzo shvatis da svijet nije jednodimenzionalan. |
||||
|
|
||||
Didi |
#11 | |||
go2s wrote: Daj ti malo pripazi na te svoje automatizme. Ili bar EzBoard izostavi s popisa prisilnih radnji. Ne da ih je nekad ne bih sve najradije zadavila.
|
||||
|
|
||||
Didi |
#12 | |||
|
Samo da vidim je li i ova tema "zakopana".
Le bon sens est la chose du monde la mieux partagée: car chacun pense en être bien
pourvu.
|
||||
|
|
||||